Fånga spelklipp och skärmbilder i 4K HDR

För att du ska kunna fånga spelklipp och skärmbilder i 4K med Xbox One X måste din TV-upplösning vara inställd på 4K. Om din TV har HDR (High Dynamic Range) aktiverat blir också dina klipp och bilder i HDR.

Om du redan tittar i 4K HDR behöver du bara ändra dina inspelningsinställningar.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar.
  2. Välj Inställningar > Sändning och inspelning > Upplösning för spelklipp och välj sedan ett av 4K-alternativen.

När du har ändrat dina inspelningsinställningar kan du börja spela in.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fånga spelklipp och skärmbilder i 4K HDR " som du läste om eller ett annat problem?