Skapa spelklipp och skärmbilder på Xbox One

Video: Record game clips

Titta på videon Record game clips. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Så här spelar du in något som nyss har hänt:

1. Starta spelet och spela som vanligt.
  2. Om något häftigt händer och du vill spela in det trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden och sedan trycker du på X-knappen för att spela in de senaste 30 sekunderna.

Om du vill ta en skärmbild i stället trycker du på Y-knappen  i stället för X-knappen .

Obs! Skärmbilden tas när du trycker på Xbox-knappen . Ett tryck på Y-knappen sparar den.

Så här spelar du in det som kommer att hända:

1. Starta spelet. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Tryck på knappen Visa och välj sedan Spela in från nu. Beroende på spelklippets upplösning och det tillgängliga lagringsutrymmet kan klippen vara upp till 10 minuter långa (med inspelning i det interna lagringsutrymmet) eller 1 timme (med inspelning i ett externt lagringsutrymme).
  3. När du vill avsluta klippet öppnar du guiden och trycker på X-knappen. Du får ett meddelande när klippet har sparats.

Välj Hantera klipp för att se dina klipp. Välj något av klippen för att se vad du kan göra med det.

Om du vill ange upplösning och inspelningsplats för klippet trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden och sedan går du till Sända och spela in > Avancerade inställningar.

Obs! Du måste ha Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate för att kunna spara och dela skärmbilder. Om du inte har någon prenumeration kan ta du skärmbilder på en annan hemma-Xbox, om någon som har Xbox Live Gold är inloggad. Mer information finns i Använda delningsfunktionerna i Xbox Live Gold och Xbox Game Pass Ultimate på Xbox One.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa spelklipp och skärmbilder på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?