Skapa spelklipp och skärmbilder på Xbox One

Video: Record game clips

Titta på videon Record game clips. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Så här spelar du in något som nyss har hänt:

1. Starta spelet och spela som vanligt.
  2. När nånting intressant händer och du vill spela in det trycker du på  för att öppna guiden och sedan trycker du på  för att spela in de senaste 30 sekunderna.

Om du vill ta en skärmbild i stället trycker du på  i stället för .

Obs! Skärmbilden tas när du trycker på . När du trycker på  sparas den.

Om du vill spara det som just hände med hjälp av rösten säger du ”Hey Cortana, record that!”Om du vill spela in det som just hände med hjälp av Xbox-röstkommandon säger du ”Xbox, record that!”

Så här spelar du in det som kommer att hända:

1. Starta spelet. Tryck på för att öppna guiden.
  2. Tryck på knappen Visa och välj sedan Spela in från nu. Beroende på spelklippets upplösning och det tillgängliga lagringsutrymmet kan klippen vara upp till 10 minuter långa (med inspelning i det interna lagringsutrymmet) eller 1 timme (med inspelning i ett externt lagringsutrymme).
  3. När du vill avsluta klippet öppnar du guiden och trycker på X-knappen. Du får ett meddelande när klippet har sparats.

Välj Hantera klipp för att se dina klipp. Välj något av klippen för att se vad du kan göra med det.

Om du vill ange upplösning och inspelningsplats för klippet trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden och sedan går du till Sända och spela in > Avancerade inställningar.

Obs! För att spara och dela skärmbilder krävs Xbox Live Gold. Om du inte har det kan ta du skärmbilder på någon annans hemma-Xbox så länge den här personen har Xbox Live Gold och är inloggad. Mer information finns i Använda Xbox Live Golds delningsfunktioner på Xbox One.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa spelklipp och skärmbilder på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?