Spela in spelklipp till extern lagring

Vill du spela in längre spelklipp som du kan redigera på din dator? Spela in till extern lagring. Det här är ett smidigt sätt att föra över dina klipp och skärmbilder till en dator och när du sparar dem externt kan du redigera dem i Upload Studio eller dela dem på Xbox Live på samma sätt som klipp inspelade direkt till din Xbox.

Om du vill spela in spelklipp och skärmbilder externt ansluter du en lagringsenhet och ändrar inspelningsplatsen.

1. Anslut en extern lagringsenhet (USB 3.0, NTFS-formaterad) till din Xbox.

Observera att lagring formaterad för Xbox-spel inte fungerar för inspelningar. Om du har spel installerade på samma enhet gör du något av följande:

• Anslut en andra lagringsenhet till din Xbox. Använd den för dina inspelningar så att du kan fortsätta använda den andra för spel och appar.
    • Gör om din lagringsenhet för inspelning, men flytta dina grejer först. Medan enheten är ansluten, men innan du formaterar den för inspelning, går du till dina spel och appar och flyttar dina spel från extern till intern lagring. Sedan kopplar du bort lagringen från din Xbox, ansluter den till en dator, formaterar om den till NTFS, tar bort den säkert från datorn och ansluter den till din Xbox igen.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Inställningar > Sändning och inspelning.
  3. Välj Inspelningsplats och välj sedan en destination för dina spelklipp och skärmbilder.

När du är klar med inspelningen kopplar du bort lagringsenheten och ansluter den till datorn. Sedan kan du börja skapa videomagi med dina favoritredigeringsverktyg på datorn.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spela in spelklipp till extern lagring" som du läste om eller ett annat problem?