Anpassa färg, bakgrund och tema på Xbox One

Det finns några olika sätt att ändra utseende och känsla på din Xbox.

Välj din färg

Din personliga färg visas på paneler och tillägg på din Xbox.

Om du vill välja din färg trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Inställningar > Anpassning > Min färg och bakgrund > Min färg.

Välj en färg. Personliga färger följer med dig till alla Xbox-konsoler du använder.

Välj din bakgrund

Din bakgrund visas där du kan förvänta dig den – i bakgrunden på startsidan. Den kan vara enfärgad eller en bild, till exempel achievement-konst, en anpassad bild eller en skärmbild.

Om du vill välja din bakgrund trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Inställningar > Anpassning och gå till Min bakgrund.

För achievements:

1. Välj Achievement-konst och välj sedan ett achievement från något av dina spel.
  2. Välj Använd som bakgrund.

För egna bilder:

1. Spara en JPG- eller PNG-fil på en USB-enhet och anslut den sedan till din Xbox. (Du kan också använda en DLNA-resurs för detta.)
  2. Välj Anpassad bild.
  3. Välj Utforskaren, välj enhet och välj sedan din bild.
  4. När bilden visas trycker du på menyknappen  på handkontrollen och väljer Använd som bakgrund.

För skärmbilder:

1. Välj skärmbild och välj sedan den du vill använda.
  2. Välj Fler åtgärder > Använd som bakgrund.

Achievement-konst följer med dig till alla Xbox-konsoler du använder, medan anpassade bilder och skärmbilder bara visas på den konsol de ställts in på.

Anpassade bilder måste vara mindre än 3 MB och den bästa storleken för bakgrunder är 1 920 × 1 080. Om du vill ta bort en bakgrund väljer du svart som bakgrund.

Välj ditt tema.

Teman kan anges som mörka eller ljusa och de kan också schemaläggas.

Så här anger du ett tema:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Inställningar > Anpassning.
  2. Välj Tema och rörelse.
  3. Välj Mörkt eller Ljust eller schemalägg temat till vissa tidpunkter eller soluppgång och solnedgång.

Teman stannar på den konsol de angetts på.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Anpassa färg, bakgrund och tema på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?