Välja ljudinställningar för högtalare på Xbox One

Om du bara ansluter din Xbox i TV:n behöver du inte ändra några ljudinställningar eftersom både ljud och video överförs till din TV med samma HDMI-kabel. Men om du har en ljudmottagare eller annan ljudanordning kan du behöva ändra ljudinställningarna. I System > Inställningar > Bildskärm och ljud > Videoutgång:

HDMI-ljud – Ställ in den här inställningen på Stereo okomprimerat om HDMI-kabeln är ansluten till en mottagare som kan bearbeta okomprimerade 5.1- eller 7.1-signaler, eller bitströmsignaler. Om mottagaren fungerar med dessa format kan du välja vilken som passar bäst med ditt system.

Optiskt ljud – Om du inte har en optisk kabel (SPDIF) ansluten till en ljudmottagare behöver du inte oroa dig om den här inställningen. Om du har en väljer du en inställning som fungerar med din ljudanläggning.

Bitstream-format – När du angett HDMI-ljud eller Optiskt ljud till Bitstream ut kan du välja ett av dessa format. Dessa format används ofta med kompatibla ljudmottagare eller optiska hörlurar. Format med etiketten ”Endast HDMI” inaktiverar Optiskt ljud.

Obs! Om du väljer inställningen för DVI TV-anslutning i Videoutgång kan du bara få ljud via optiskt ljud, dvs. inte HDMI.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Välja ljudinställningar för högtalare på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?