Vanliga frågor om Xbox Ones bakåtkompatibilitet

Vanliga frågor

Var kan jag se vilka spel som är bakåtkompatibla?

Se vår lista med tillgängliga spel. Se också till att rösta på spel som du skulle vilja spela på Xbox One!

Hur öppnar jag Xbox 360-aviseringar?

Tryck på och håll ned Visa- och Menyknappen  samtidigt.

Kan jag på Xbox One spela spel med kompisar som har Xbox 360?

Ja! Så länge som ni spelar samma spel.

Kommer jag att kunna se mina avatarer och achievements från Xbox 360?

Ja. Dina avatarer och achievements kommer att finnas där när du loggar in på Xbox One.

Hur tar jag bort de Xbox 360-spel och -profiler som är sparade på min Xbox One?

Du kan ta bort alla Xbox 360-spel och -profiler som har sparats på konsolen på följande sätt:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > System > Lagring och välj sedan Rensa lokal Xbox 360-lagring.
    Detta påverkar inte sparade spel i molnet eller Xbox One-spel och -profiler.

Kan jag vara inloggad både på Xbox 360 och min Xbox One samtidigt?

Ja. Du kan dock inte vara inloggad på fler än en Xbox One eller fler än en Xbox 360 åt gången.

Jag har problem med att köpa eller ladda ned ett Xbox 360-spel på Xbox One.

Om du behöver hjälp med detta läser du Felsöka köp från Xbox 360-marknadsplatsen.