Anpassa din startsida

Lägg till dina favoritspel och bästa Xbox-kompisar på Startsidan så att du kan se den senaste informationen och de senaste aktiviteterna för dem.

Ett spels ”block” kan visa sånt som achievements du jagar, klubbar du kanske gillar och aktivitetsfeed-inlägg från spelet. I ett block för en kompis hittar du du gamerscore-uppdateringar, de senaste spelklippen och skärmbilderna samt snabba åtgärder som inbjudan till en grupp.

Om du vill lägga till ett spelblock på Startsidan går du till en spelpanel som redan finns på Startsidan, i guiden eller i dina spel och appar, trycker på menyknappen och väljer Lägg till på Startsidan. Du kan också lägga till spelblock från en spelhub.

Om du vill lägga till ett kompisblock på Startsidan går du till en kompis profilkort i guiden och väljer Lägg till på Startsidan.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Anpassa din startsida" som du läste om eller ett annat problem?