Så här konfigurerar du din Xbox One-konsol digitalt med Xbox-appen

I stället för att vänta på att Xbox One-konsolen slutför sin systemuppdatering kan du slutföra den digitala konfigurationen med hjälp av Xbox-appen på din mobila enhet.

Obs! Följ anvisningarna på den här sidan på en mobil enhet. Digital konfiguration kan inte utföras på en dator. Den måste utföras antingen på konsolen eller på mobila Apple- eller Android-enheter.

Svart konfigurationsskärm med en QR-kod och texten Konfigurera med Xbox-appen.

Så här gör du:

1. I en öppen webbläsare går du till http://aka.ms/xboxsetup, visas på uppdateringsskärmen, eller använd kameraappen för att använda QR-koden.

Obs! Vi rekommenderar att du skriver ned koden som visas på uppdateringsskärmen. Du behöver ange den här koden i appen när du har loggat in.

2. På skären Välkommen till Xbox väljer du Tryck för att fortsätta konfigurationen i Xbox-appen.

Obs! Om du inte redan har Xbox-appen på telefonen uppmanas du att installera den.

3. Logga in på Xbox-appen och ange sedan koden från uppdateringsskärmen.
  4. Besvara frågorna på skärmen tills du är klar med den digitala konfigurationen.
  5. Gå tillbaka till konsolen. När systemuppdateringen är slutförd ombes du att använda inställningarna från Xbox-appen. Välj Ja för att fortsätta.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här konfigurerar du din Xbox One-konsol digitalt med Xbox-appen" som du läste om eller ett annat problem?