Aktivera nätverksöverföring av spel

Med nätverksöverföring kan en Xbox One-konsol kopiera spel och appar från en annan konsol, om de finns i samma hemmanätverk. Kopiering på detta sätt kan gå fortare än att ladda ned en kopia av samma spel eller app. Du kan också spara pengar på det här sättet om du har en Internetanslutning med datapriser.

Xbox One (Xbox One i originalutförande, Xbox One S och Xbox One X) kan vara antingen käll- eller målkonsol.

1. Gå till Inställningar > Nätverk > Nätverksöverföring på den Xbox-konsol som du vill kopiera från och markera rutan för att tillåta nätverksöverföring. Det gör att Xbox-konsolen blir synlig för andra konsoler i samma nätverk.
  2. När du har tillåtit överföring från Xbox-värdkonsolen startar du den konsol som du ska kopiera spelen och apparna till och går till samma sida för inställningar. Xbox-värdkonsolen visas i listan.
  3. Välj den Xbox du vill kopiera från, välj vad du vill kopiera och välj sedan Kopiera valda.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Aktivera nätverksöverföring av spel" som du läste om eller ett annat problem?