Så här formaterar du ett flashminne i NTFS-format i Windows

För att uppdatera eller reparera en Xbox One-konsol från en USB-flashenhet behöver du en NTFS-formaterad USB-flashenhet på 4 GB. Mer information finns i artikeln Hur du använder Offlineverktyget för diagnos av systemuppdateringar på Xbox One.

Viktigt! Säkerhetskopiera eller överför eventuella filer på flashminnet innan du börjar. Innehållet på flashminnet raderas när det formateras om.

1. Sätt in USB-enheten i en Windows-dator.
  2. Öppna Utforskaren.
  3. Högerklicka på Flyttbar disk (eller USB-enhet) i rutan till vänster.
  4. Välj Formatera på popup-menyn.
  1. I rutan Formatera flyttbar disk (eller USB-enhet) ser du till att Filsystem har värdet NTFS.
  1. Välj Start för att börja formatera.