Få hjälp på din Xbox One med Xbox-assistans

Video: Find answers and tips in Xbox-assistans

Titta på videon, Find answers and tips in Xbox-assistans. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Innan du söker efter svar online kontrollerar du appen Xbox-assistans direkt på din Xbox. Du hittar tips baserat på dina aktiviteter, filmer och instruktioner, korrigeringar för vanliga problem, status för Xbox Live-tjänsten med mera.

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen för att öppna guiden. Gå sedan till System.
  2. Använd vänster styrspak för att gå till Xbox-assistans. Tryck på A-knappen för att välja det.
    • Välj min Xbox-assistans för lösningar på vanliga problem och för att kontrollera status för tjänsten.
    • Välj Få hjälp för att utforska och söka efter hjälpavsnitt.
    • Välj Tips om du vill se videofilmer om allt från att installera konsolen till spelgenomgångar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp på din Xbox One med Xbox-assistans" som du läste om eller ett annat problem?