Gå till huvudinnehåll
Dela den här sidan

Få hjälp på din Xbox One

Innan du söker efter svar online kontrollerar du appen Xbox-assistans direkt på din Xbox. Du hittar tips baserat på dina aktiviteter, filmer och instruktioner, korrigeringar för vanliga problem, status för Xbox Live-tjänsten med mera.

  1. Tryck på Menyknappen  på handkontrollen för att öppna guiden. Gå sedan till System.
  1. Välj Xbox-assistans.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Få hjälp på din Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan