Gruppera dina spel och appar på Xbox One

Video: Group your games and apps on Xbox One

Titta på videon Group your games and apps on Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Kommer du ihåg stift? De finns fortfarande, men nu är de en grupp. En av många grupper du kan skapa för att det ska bli enklare att hitta dina spel och appar.

Om du vill se dina stift och andra grupper trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Sedan går du till dina spel och appar. Grupper är i fokus.

Skapa en ny grupp. Eller välj Se alla för hela listan över spel och appar, där du kan visa och hantera alla grupper.

Har du en massa racingspel eller rymdspel? Skapa en grupp så att de ordnas i en vy:

1. I Grupper väljer du Skapa en grupp.
  2. Ge din grupp ett namn.
  3. Välj sedan de spel och appar du vill lägga till. Du kan lägga till fler spel när du vill.

Fokusera på en grupp och tryck sedan på Menyknappen på handkontrollen för alternativ som att lägga till gruppen på Startsidan, byta namn på den, flytta den inom din lista med grupper eller ta bort den.

Spel och appar kan tillhöra mer än en grupp.

Du kan också ändra ordningen på objekten i en grupp:

1. Fokusera på ett spel eller en app.
  2. Tryck på Menyknappen och välj sedan Flytta.
  3. Använd handkontrollens styrknapp om du vill flytta objektet till en ny plats. Tryck sedan på A-knappen för att plantera det.

Vill du börja om från början? Ta bort dina grupper. Detta tar bort alla grupper som du har skapat utan att påverka spel eller appar som finns i dessa grupper.

Precis som dina ursprungliga stift stannar din stiftgrupp och andra grupper som du skapar i din profil, så att du kan se dem när du loggar in på vilken Xbox One som helst.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Gruppera dina spel och appar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?