Så här lämnar du Xbox One Update Preview Program

Översikt

Om du säljer eller ger bort din Xbox, eller om du bara inte vill delta längre, ska du ta bort den från Update Preview Program innan någon annan tar över den. Om du redan har sålt eller gett bort din Xbox kan du starta Xbox Insider-hubben på en annan konsol eller en Windows 10-dator och följa samma anvisningar.

1. Starta Xbox Insider-hubben på din Xbox One-konsol eller en Windows 10-dator.
  2. På huvudlandningssidan väljer du Inställningar.
  3. Välj Hantera enheter och välj vilken du vill ta bort från programmet.
  4. Välj Klart.

Obs! Processen tar normalt cirka 10 minuter att genomföra. Det kan vara bra att veta din förra konsols serienummer eller namn för att säkerställa att du tar bort den rätta.

Som en del av borttagningsprocessen kan din Xbox genomgå en fabriksuppdatering. Om en fabriksuppdatering krävs tas inte dina spel och appar bort. Profiler eller systeminställningar som sparats på konsolen kommer dock att behöva återställas efter att uppdateringen genomförts.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här lämnar du Xbox One Update Preview Program" som du läste om eller ett annat problem?