Så här loggar du ut från Xbox One

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om du har kontrollen över din konsol

Obs! När mer än en person är inloggad på konsolen samtidigt kan bara en av dessa personer ha kontrollen över konsolen. Om du inte ser din spelarbild i det övre vänstra hörnet på skärmen har du inte kontrollen över konsolen.

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Logga in.
  2. Välj ditt konto, tryck på A-knappen på handkontrollen och välj sedan Logga ut.

Din profil har sparats och kommer att vara tillgänglig nästa gång du vill logga in på den här konsolen. Om du inte tror att kommer du att använda den här konsolen igen kan du ta bort ditt konto från konsolen.

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om du inte har kontrollen över konsolen

Så här loggar du ut från din Xbox Live-profil om någon annan har kontrollen över konsolen:

1. Om du vill återgå till Startsidan trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Logga in.
  2. Välj Byt profil.
  3. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden igen och välj sedan Logga in. Välj ditt konto och välj sedan Logga ut.

Din profil har sparats och kommer att vara tillgänglig nästa gång du vill logga in på den här konsolen. Om du inte tror att kommer du att använda konsolen igen kan du ta bort ditt konto från konsolen.

Obs! Om du har sparat ditt lösenord på konsolen kan alla som använder den logga in på ditt konto. Om vill hindra andra i ditt hem från att använda ditt konto utan ditt tillstånd, kan du lägga till en sexsiffrig nyckel för inloggning..

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här loggar du ut från Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?