Om energisparläget och standbyläget

Du kan konfigurera din Xbox One-konsol att använda endera standbyläget eller energisparläge beroende på dina preferenser.

Standbyläget

När du har ställt in standbyläge kan du göra följande:

• Starta snabbare
  • Starta konsolen med din röst (om det stöds)
  • Starta TV:n och digitalboxen med din konsol

Så här ändrar du inställningen:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Energi och uppstart.
  3. Välj Energiläge och uppstart och använd sedan listrutan Energiläge för att ändra inställningen.

Energisparläge

I energisparläget är din konsol avstängd för att spara energi. I det här läget:

• Behöver konsolen 45 sekunder för att starta.
  • Måste du trycka på Xbox-knappen för att starta konsolen.

Så här ändrar du inställningen:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Energi och uppstart.
  3. Välj Energiläge och uppstart och använd sedan listrutan Energiläge för att ändra inställningen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Om energisparläget och standbyläget" som du läste om eller ett annat problem?