Multitasking på Xbox One

Guiden erbjuder flera sätt att göra två saker samtidigt på, som att lyssna på musik medan du spelar, sända ditt spel, spela in videoklipp och ta skärmbilder samt spåra achievements.

Bakgrundsmusik

Starta en musikapp som stöder bakgrundsmusik, till exempel Pandora. När musiken börjar spelas upp startar du ett spel. Musiken fortsätter att spelas i bakgrunden.

Öppna guiden för uppspelningskontrollerna, och markera musikappen.

Sändning

Om du vill sända ditt spelande via Mixer startar du först ett spel. Öppna sedan guiden och välj Sända och spela in > Starta sändning.

Om du vill sända via Twitch startar du ett spel. Sedan öppnar du guiden och väljer Twitch från Spel och appar (eller under Senaste om det finns där). Sedan väljer du Sändning > Starta sändning.

Spel-DVR

För Spel-DVR-alternativ öppnar du guiden från spelet och sedan:

• Tryck på Y för en skärmbild.
  • Tryck på X för att spela in de senaste 30 sekunderna.
  • Tryck på knappen Visa för att se fler inspelningsalternativ.

Achievements

Använd achievement-spåraren för att hålla koll på dina framsteg medan du spelar. Öppna guiden från spelet och välj sedan Achievements och aktivera achievement-spåraren.

Mer information om hur du spårar dina achievements finns i Spåra achievements i ditt spel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Multitasking på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?