Fäst dina favoritsaker

Genom att fästa får du snabb tillgång till dina favoritspel och -appar. Du kan fästa saker från Mina spel och appar eller från nyligen använda objekt på startsidan eller i guiden.

Lägga till, ta bort och flytta stift

Så här lägger du till ett stift:

1. Markera objektet och tryck på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Lägg till ägg till i Fästa objekt.

Så här tar du bort ett stift:

1. Markera objektet och tryck på menyknappen  på handkontrollen.
  2. Välj Ta bort.

Så här flyttar du ett stift:

1. Markera något som har fästs och tryck på Y-knappen  på handkontrollen.
  2. Flytta stiftet dit du vill ha det och tryck på A-knappen  för att släppa det.

Flytta alla stift

Så här flyttar du hela listan med stift uppåt eller nedåt på startsidan:

1. Markera panelen Stift och tryck på Y-knappen  på handkontrollen.
  2. Använd vänster styrspak på handkontrollen för att flytta den uppåt eller nedåt.
  3. Tryck på A-knappen  för att bekräfta eller B-knappen  för att avbryta.

Ta bort alla stift från startsidan

Stift visas på startsidan som standard, men du kan ta bort dem om du vill.

Så här tar du bort alla stift från startsidan:

1. Markera panelen Stift och tryck på Y-knappen  på handkontrollen.
  2. Tryck på X-knappen .

Om du någon gång vill lägga till dem på startsidan trycker du bara på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj stiftikonen och välj sedan Lägg till stift på startsidan.