Spela bakgrundsmusik på Xbox One

Ljud från vissa musikappar fortsätter att spelas när du använder andra appar och spel.

1. Starta en musikapp som stödjer bakgrundsmusik, såsom Spotify eller Pandora.
  2. När musiken börjar spela startar du det spel du vill spela eller den app du vill använda. Musiken kommer fortsätta att spela i bakgrunden.

För kontroller som paus och hoppa över trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Markera sedan musikappen. Där kan du också justera volymen och öppna musikappen i helskärmsläge.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Spela bakgrundsmusik på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?