Popup-aviseringar på Xbox One

Popup-aviseringar på Xbox One-konsolen meddelar dig om en händelse, t.ex. ett nytt meddelande eller ett inkommande Skype-samtal.

När en popup-avisering visas och du vill se den trycker du på och håller ned Xbox-knappen på handkontrollen. Om du missar popup-aviseringen trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Sedan väljer du System > Aviseringar för att se den där.

Om du vill ändra dina aviseringsinställningar trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Inställningar > Aviseringar. Du kan välja vad du ska göra med enskilda Xbox- och appaviseringar (eller inaktivera alla aviseringar), justera varaktigheten på popup-aviseringar med mera.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Popup-aviseringar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?