Stänga av eller starta om Xbox One-konsolen

Från handkontrollen:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen på din trådlösa handkontroll.
  2. Välj Stäng av konsolen.

Från konsolen:

1. Tryck på av/på-knappen på konsolens framsida.

Från guiden:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System och välj sedan Stäng av konsolen eller Starta om konsolen.

Från Inställningar:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Energi och uppstart > Stäng av eller starta om.
  3. Välj Stäng av helt och hållet eller Starta om nu.

Använda rösten

Om du har Kinect, och kommandot stöds på ditt språk, kan du slå på konsolen med din röst. Säg "Xbox, on" eller, om du har Cortana, "Hey Cortana, Xbox on".

Stäng av konsolen genom att säga "Xbox, turn off" eller, om du har Cortana, "Hey Cortana, turn off".

Felsöka problem med att stänga av konsolen:

Försök med följande:

• Håll ned av/på-knappen på konsolen i cirka tio sekunder. Detta tvingar konsolen att stängas av.
  • Som en sista åtgärd drar du ur konsolens sladd. Observera att detta kan påverka pågående aktiviteter. Om du t.ex. drar ur konsolens sladd medan du sparar ett spel kan spelet gå förlorat eller skadas.

Viktigt! Dra inte ur konsolens sladd medan systemuppdateringar installeras.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Stänga av eller starta om Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?