Stänga av eller starta om Xbox One-konsolen

Från handkontrollen:

1. Håll ned Xbox-knappen på handkontrollen.
  2. Välj Stäng av konsolen eller Starta om konsolen.

Från konsolen:

1. Tryck på av/på-knappen på konsolens framsida.

Från guiden:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System och välj sedan Stäng av konsolen eller Starta om konsolen.

Från inställningarna:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Energi och uppstart > Stäng av eller starta om.
  3. Välj Stäng av helt och hållet eller Starta om nu.

Använda rösten

Med Cortana och en headsetmikrofon eller Kinect kan du sätta på konsolen med hjälp av rösten genom att säga ”Hey Cortana, Xbox on”. Om du vill stänga av säger du ”Hey Cortana, Xbox off”.

Om du använder den ursprungliga röststyrningen säger du ”Xbox on” för att sätta på och ”Xbox turn off” för att stänga av.

Mer information om hur du använder rösten med Cortana och andra digitala assistenter som Amazon Alexa finns i Röst och digitala assistenter.

Felsöka problem med att stänga av konsolen

Försök med följande:

• Håll ned av/på-knappen på konsolen i cirka tio sekunder. Detta tvingar konsolen att stängas av.
  • Som en sista åtgärd drar du ur konsolens sladd. Observera att detta kan påverka pågående aktiviteter. Om du t.ex. drar ur konsolens sladd medan du sparar ett spel kan spelet gå förlorat eller skadas.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Stänga av eller starta om Xbox One-konsolen" som du läste om eller ett annat problem?