Uppdatera din Xbox One-konsol

Vi förbättrar Xbox One hela tiden. Om konsolen är inställd på automatiska uppdateringar kommer vi att uppdatera konsolen när det finns en tillgänglig uppdatering. I annat fall ombes du att uppdatera.

Automatiska uppdateringar

Så här ställer du in konsolen så att den uppdateras automatiskt:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar.
  3. Välj System > Uppdateringar och nedladdningar.
  4. Välj Håll min konsol uppdaterad för konsolen och Håll mina spel och appar uppdaterade för spel och appar.

Manuella uppdateringar

Om du vill uppdatera manuellt:

1. Se till att konsolen är ansluten till Internet. Tryck sedan på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar.
  3. Välj System > Uppdateringar och nedladdningar.
  4. Under ”Uppdateringar” visas:
    • Konsoluppdatering tillgänglig. Välj den här knappen för att starta uppdateringen, eller
    • Inga tillgängliga konsoluppdateringar. Det här betyder att konsolen är uppdaterad.

Om det inte finns någon uppdatering är din konsol redan uppdaterad.

Vilken version har jag?

Så här visar du din konsols systemversion:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar.
  3. Välj System > Konsolinformation.
  4. Din OS-version visas i andra kolumnen.

Obs! Om du är mitt i en systemuppdatering och behöver få reda på konsolens operativsystemsversion trycker du samtidigt på både vänster och höger avtryckare och både vänster och höger kantknapp på handkontrollen. Operativsystemsversionen visas som Version på andra raden uppifrån.

Information om vilka nya funktioner eller uppdateringar som finns i respektive utgåva finns i Operativsystemsversioner och systemuppdateringar för Xbox One.

Xbox Insider Program

Om du är med i Xbox Insider Program kan din konsol uppdateras oftare när vi förbereder en ny uppdatering för lansering. Vi kan också göra förhandsuppdateringar i vågor. Vissa Xbox Insider-deltagare kan få uppdateringar vid andra tidpunkter än övriga.

Om du är intresserad av att hjälpa oss i förhandsprogrammet läser du Vanliga frågor om Xbox Insider Program.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Uppdatera din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?