Använda guiden på Xbox One

Guiden är det snabbaste sättet att:

• Ta reda på vad dina kompisar har för sig och hålla reda på dina klubbar.
  • Starta och gå med i grupper.
  • Sända ditt spel med Mixer.
  • Se vad som är nytt i ditt aktivitetsfeed och kontrollera dina framsteg med achievements.
  • Kontrollera dina meddelanden och aviseringar
  • Titta på och ändra dina inställningar.
  • Uppdatera din profil.

Öppna guiden genom att trycka på Xbox-knappen  på handkontrollen eller genom att rulla åt vänster på Startsidan.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda guiden på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?