Använda guiden på Xbox One

Guiden är det snabbaste sättet för dig att:

• se vad dina kompisar gör och vad som händer i dina klubbar.
  • starta och gå med i grupper.
  • sända ditt spel via Mixer.
  • se vad som är nytt i din aktivitetsfeed och kontrollera dina framsteg med achievements.
  • se dina meddelanden och aviseringar.
  • kontrollera och ändra dina inställningar.
  • uppdatera din profil.

Öppna guiden genom att trycka på Xbox-knappen på handkontrollen eller gå åt vänster på Startsidan.

Här hittar du guideflikarna, snabb åtkomst till de senast använda funktionerna och snabblänkar till Mina spel och appar, Microsoft Store och dina personliga aviseringar.

Använda guideflikarna

Använd de åtta flikarna upptill om du snabbt vill få åtkomst till konsolens vanligaste funktioner.

Logga in

När du har loggat in kan du:

Achievements

Flera spelare

Personer

Här hittar du allt som rör kompisar:

Startsida

Det här ger dig snabb åtkomst till Startskärmen. Lär dig hur du anpassar din startsida för att ha alla dina favoritgrupper på en och samma plats.

Kommunikation

Hitta dina kommunikationer och börja nya här:

Sända och spela in

Det här är ditt nav för att sända från eller titta på sändningar i din konsol med Mixer. Du kan också:

• Spela in och hantera spelklipp och skärmbilder
  • Se dina senaste klipp
  • Nå avancerade inställningar för sändning och inspelning

System

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda guiden på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?