Skaffa Xbox Insider-hubbappen

Den här sidan beskriver hur du skaffar Xbox Insider-hubbappen och använder den för att delta i Xbox Insider-programmet. Du hittar också svar på vanliga frågor om Xbox Insider-hubben.

Skaffa Xbox Insider-hubbappen

På Xbox One

Gå över till Store-fliken på instrumentpanelen eller välj Store i guiden.

1. Välj Sök.
  2. Ange insider i rutan och välj sedan Xbox Insider-hubben.
  3. Välj Hämta eller Installera.

I Windows 10

Xbox Insider-hubben kan installeras från Microsoft Store på en Windows 10-dator.

1. Tryck på Start-knappen, skriv store och välj sedan Microsoft Store.
  2. Välj Sök, skriv insider i rutan och välj sedan Xbox Insider-hubben.
  3. Välj Hämta eller Installera.

Öppna Xbox Insider-hubben

På Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj därefter Mina spel och appar > Visa alla.
  2. Från Appar väljer du Xbox Insider-hubben.

I Windows 10

1. Tryck på Start-knappen.
  2. Välj Xbox Insider-hubben i listan med appar eller skriv insider i rutan och välj sedan Xbox Insider-hubben.

För enkel åtkomst kan du fästa appen på din Startmeny genom att högerklicka på programikonen och välja Fäst på Start.

Obs! Om det här är första gången du öppnar Xbox Insider-hubben måste godkänna villkoren för deltagande i Xbox Insider Program.

Installera Xbox Insider-hubben på en annan Xbox One-konsol

1. Logga in på Xbox med den gamertag du använde för att registrera dig i Xbox Insider Program.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Mina spel och appar > Visa alla.
  3. Från Appar väljer du fliken Klar att installeras och sedan väljer du Xbox Insider-hubben.
  4. Tryck på Installera+.

Installera om Xbox Insider-hubben på din Xbox One-konsol

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj därefter Mina spel och appar > Visa alla.
  2. Från Appar väljer du fliken Klar att installeras och sedan väljer du Xbox Insider-hubben.
  3. Tryck på Installera.

Sluta delta i Xbox Insider Program

1. Öppna Xbox Insider-hubben.
  2. Gå till Inställningar > Hantera enheter.
  3. Välj de enheter du vill ta bort från Xbox Insider Program.
  4. Avinstallera Xbox Insider-hubben.

Mer information om hur du avinstallerar appar och spel finns i Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One.

Registrera dig för en förhandsvisning

En förhandsvisning kan innefatta spel, appar, upplevelser och Xbox One-uppdateringar. Så här registrerar du dig:

1. Öppna Xbox Insider-hubben.
  2. Välj Insider-innehåll.
  3. Välj ett spel, en app eller någon annan upplevelse.
  4. Tryck på Gå med.
  5. Välj en Grupp du vill gå med i och välj sedan Klart.
  6. Läs villkoren för att delta i förhandsvisningen och välj sedan Acceptera.

Delta i en förhandsvisning

När du deltar i en förhandsvisning märker du att informationssidan i Xbox Insider-hubben är den bästa informationskällan. Sidan innehåller till exempel:

• Info: Grundläggande information om förhandsvisningen, inklusive kraven för att få vara med.
  • Meddelanden: De senaste nyheterna om förhandsvisningen, inklusive viktig information, inplanerade speltider och tävlingar.
  • Quests: Scenarier som du kan stega dig igenom och sedan ge feedback om upplevelsen. Slutför quests för att tjäna XP.
  • Undersökningar: Ett snabbt sätt för dig att skicka feedback till utvecklare utan att gå igenom specifika steg eller scenarier. Slutför undersökningar för att tjäna XP.
  • Kända problem: Läs om problem som redan har rapporterats för förhandsvisningen samt hitta tips och sätt att komma runt dem.

Prova även Snabb undersökning. Det är korta flervalsfrågor som gör att du kan skicka snabb feedback. Du hittar snabba undersökningar på huvudsidan i Xbox Insider-hubben.

Sluta delta i en förhandsvisning

1. Öppna Xbox Insider-hubben.
  2. Välj Insider-innehåll.
  3. Välj en förhandsvisning du deltar i.
  4. Välj Hantera.
  5. Välj Avregistrera och välj sedan Klar.

Tjäna in Xbox Insider XP

När du tjänar Xbox Insider XP går du uppåt i nivåerna, dvs. låser upp nya Xbox Insider-nivåer, och du åker snabbt uppåt på rankningslistorna. Du tjänar XP genom att slutföra quests, undersökningar, snabba undersökningar och andra aktiviteter i Xbox Insider-programmet. Då och då används Xbox Insider XP för att avgöra tillgängligheten för förhandsvisningar i Insider-innehållet.

Visa din Xbox Insider XP

Din Xbox Insider XP är summan av alla XP du har tjänat in, vilket påverkar din Xbox Insider-nivå och din placering på rankningslistorna. Din Xbox Insider XP visas på rankningslistorna Kompisar och Global Xbox Insider.

Höj din Xbox Insider-nivå

Din Xbox Insider-nivå avgör din rankning i Xbox Insider-programmet. Tjäna mera XP för att höja din Xbox Insider-nivå och din rankning. Din Xbox Insider-nivå visas i din Xbox Insider-profil på Xbox Insider-hubbens startsida.

Visa din placering på rankningslistan för Xbox Insider

Så här visar du din placering på rankningslistorna Kompisar och Global Xbox Insider:

1. Öppna Xbox Insider-hubben.
  2. På huvudsidan väljer du din Xbox Insider-profil.
  3. Välj Kompisrankningslista eller Global rankningslista för att se din rankning.

Vanliga frågor om Xbox Insider-hubben

Min kompis är berättigad till en förhandsvisning, men inte jag. Vad beror det på?

Alla förhandsvisningar görs inte tillgängliga för alla Xbox Insiders. Deltagarna kan vara berättigade till förhandsvisningar baserat på vissa kriterier, till exempel intressen, medlemskapsperiod som Xbox Insider, Xbox Insider XP, tidigare deltagande i Insider-förhandsvisningar och andra faktorer.

Jag är inte berättigad till några förhandsvisningar. Är det normalt?

Alla Xbox Insiders blir inte berättigade till förhandsvisningar efter att ha laddat ned Xbox Insider-hubben. Du kan dock öka dina chanser att bli utvald för framtida förhandsvisningar genom att slutföra quests, undersökningar och snabba undersökningar samt rapportera problem du hittar med Rapportera ett problem på Xbox One och Windows Feedbackhubben för att ge feedback om spel- och Xbox-upplevelser på Windows 10.

Min Xbox Insider XP eller min Xbox Insider-nivå stämmer inte. Vad kan jag göra?

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen .
  2. Från skärmen Vad vill du göra? väljer du Rapportera ett problem.
  3. Välj Lägg till nytt problem.
  4. På skärmen Välj kategori väljer du Appar > Xbox Insider-hubben.
  5. I Sammanfatta problemet och Beskrivning ger problemet en titel och en specifik beskrivning av det – med andra ord vad du ser jämfört med vad du borde se.
  6. Välj Klart.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skaffa Xbox Insider-hubbappen" som du läste om eller ett annat problem?