Nyheter för Xbox One i november

November är här och vi har en del fantastiska nya tillägg i novemberuppdateringen.

Mus- och tangentbordsstöd på Xbox One

Utvecklare har nu möjlighet att använda musen och tangentbordet i sina Xbox One-spel.

Fortnite och Warframe leder vägen med novemberuppdateringen, där Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder och X-Morph Defense lägger till stöd senare i november.

Xbox-funktionsförbättringar för Cortana och Alexa

Xbox-funktionerna för Cortana och Alexa lanserades förra månaden i USA och i novemberversionen har vi den första uppsättningen med uppdateringar.

• Om du säger ”Hey Cortana, pair my Xbox” till en Cortana-enhet kommer Cortana automatiskt att identifiera och länka den till din Xbox – ingen inloggning behövs.
  • Alexas Xbox-funktioner har nu också stöd för spelare i Storbritannien i och med att även brittisk engelska känns igen. Om du vill komma igång med Alexa säger du ”Alexa, open Xbox”.
  • I det nya navigeringsläget kan du använda röststyrning. Tryck på knapparna (A, B, X, Y) och navigera på konsolen (uppåt, nedåt, åt vänster, höger) – säg ”Start navigation mode” eller ”Press [knappens namn]” om du vill testa!

Amazon Music-appen kommer till Xbox One

Amazon Music lanserar en helt ny app för Xbox One i USA. Med Amazon Music-appen för Xbox kan den som prenumererar på Amazon Music Unlimited streama över 50 miljoner låtar och tusentals spellistor och stationer via enheterna i Xbox One-familjen. Prime-medlemmar kan också använda appen för att streama över två miljoner låtar och hundratals spellistor och stationer utan extra kostnad till deras medlemskap i Prime Music.

Utökad sökfunktion

Sökningen på Startsidan inkluderar nu resultat från Xbox-assistans och spel som är ”klara att installeras” eller som du äger som en del av dina medlemskap, till exempel Xbox Game Pass, EA Access, med flera.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Nyheter för Xbox One i november" som du läste om eller ett annat problem?