Vad är nytt på Xbox One

Den senaste uppdateringen är här och vi har lagt till några nya bra saker.

Spela senare

Med så många fantastiska spel att välja bland i Xbox Game Pass-katalogen kan det vara svårt att hålla koll på alla spel du vill spela. Med Spela senare kan du göra en lista över spel du kan komma tillbaka till. Hantera din samling från din Xbox-konsol eller Game Pass-mobilappen och ladda ned dina spel när du är redo.

Kompislistan visar var dina kompisar spelar

Vi har lagt till ikoner i din kompislista för andra plattformar som dina kompisar för närvarande spelar på. Dessa ikoner visas bara för de plattformar du för tillfället inte visar kompislistan på. Om du till exempel har loggat in på Xbox One visas ikoner för kompisar som är inloggade på en dator eller mobil enhet och dina kompisar ser en ikon i sin kompislista att du använder Xbox One.

Meddelandeförfrågningar

Prioritera meddelanden från dina kompisar och alla du vill kommunicera med samtidigt som du lägger meddelanden från personer du inte känner på en flik med meddelandeförfrågningar.

Som en del av den här uppdateringen tas alla tidigare gruppmeddelanden bort (dina en-till-en-meddelanden påverkas inte). Om du vill säkerhetskopiera tidigare gruppmeddelanden kan du kopiera och klistrar in dem i Xbox.com under en begränsad tid.

Bättre sortering i Mina spel och appar

Vi har gjort det enklare att hitta det innehåll du letar efter. I Mina spel och appar kommer titlarna inte längre att innehålla artiklar som "a", "an" eller "the" när du använder vyerna som sorterar i bokstavsordning eller grupperar efter bokstav. "The Witcher" kommer till exempel att finnas under "W" i stället för "T".

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vad är nytt på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?