Vad är nytt för Xbox One i maj

Läs vidare för att se vad som är nytt denna månad.

Ännu fler alternativ för videoutgången

Spelare med TV-apparater och bildskärmar som stöder uppdateringsfrekvensen 120 Hz kan nu aktivera 120 Hz-stöd för upplösningarna 1080p och 1440p på Xbox One S och Xbox One X.

Hög uppdateringsfrekvens kan ofta ge smidigare spelande och mindre fördröjning, bildupprepning och bildförvrängning i vissa spel.

Förbättrad trimning av spelbilder

Nu kan du börja trimma dina senaste spelklipp och skärmbilder i guiden. Du behöver inte längre växla till Upload Studio för att redigera dina klipp.

Uppdaterat knappbeteende

Vi har gjort några ändringar för handkontrollens knappkommandon. Till exempel kan du nu trycka på knappen Visa [ikon] när du är på Startsidan för att ändra ordningen på dina spel- och kompisblock. Om du trycker på knappen Visa [icon] när du har valt Startsidan på guidens huvudflik [icon] kommer du till dina senaste klipp.

Bättre upplevelse för familjer

Det är nu mycket lättare för föräldrar att hitta och hantera trygghetsinställningarna på Xbox One. På den nya skärmen för trygghetsinställningar går du till Inställningar > Konto. Där visar vi exakt vilka trygghets- och innehållinställningar som har ställts in, vilka viktiga som inte ställts in och sådana som kräver din uppmärksamhet.