Vad är nytt för Xbox One i höst

Det här finns i juliuppdateringen!

Skapa dina egna turneringar.

Om du är ägare eller admin i en klubb kan du snabbt och enkelt skapa Arena-turneringar. Gå bara till din klubb, välj fliken Turneringar, välj Skapa turnering och välj Killer Instinct. Anpassa sedan turneringen – namn, starttid och annan information. När du är klar visas din turnering på fliken Turneringar i din klubb.

Om du inte har någon klubb kan du skapa en nu – det tar bara några minuter. För att komma igång trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden och sedan väljer du Startsidan. Gå till fliken Community, välj Klubbar på Xbox och välj sedan Skapa en klubb.

Lägg till en egen bild i din profil

Gör din profil personlig med en egen bild. Anslut en USB-enhet med den bild du valt eller ladda ned den från OneDrive (tillgänglig i Store under Appar). Gå till din profil och välj sedan Anpassa profil > Ändra spelarbild. (Du måste välja Byt till spelarbild först om du byter ut din avatar med en egen bild.)

Välj Ladda upp en egen bild och följ anvisningarna för att lägga till din bild.

Användningen av egna bilder är endast tillgängligt för Microsoft-konton som tillhör vuxna.

Logga in med din personliga handkontroll

Har du en handkontroll som du särskilt gillar att använda? Länka den handkontrollen till din profil så loggas du in automatiskt när handkontrollen startas. Om du vill länka din personliga handkontroll trycker du på Xbox-knappen och går till Inställningar > Inloggning, säkerhet och nyckel.

Hubben Underhållning på Startsidan

OneGuide-hubben heter nu Underhållning. Den här förändringen återspeglar alla de sätt på Xbox du kan skaffa de senaste filmerna och TV-programmen. Du kan fortfarande ansluta din digitalbox och bläddra i Xbox-programguiden, som förblir OneGuide. Men nu tar du dig dit via hubben Underhållning.