Hjälpmedelsinställningar på Xbox One

Det är enkelt att konfigurera din Xbox One så att den blir mer tillgänglig. Hjälpmedelsinställningarna finns under Inställningar. Om du vill se dem trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Hjälpmedel. Om du använder ett tangentbord kan du också trycka på Windows-tangenten + U.

De här alternativen kan göra det enklare att:

• Använda din Xbox One utan bildskärm. Skärmläsaren läser upp ljudbeskrivningar för det som finns på skärmen, så som text och knappar.
  • Se vad som visas på skärmen. Förstoringsglaset gör innehållet på skärmen större. Högkontrast hjälper dig att skilja mellan objekt och text på skärmen.
  • Anpassa ljud och bild. Textning har inställningar där du kan välja hur textningen visas när du tittar på DVD:er, Blu-ray-skivor och många tjänster med video på begäran. Transkription av spelchatt omvandlar spelarnas röstchatt i spelet till text som du kan läsa på skärmen.
  • Anpassa din handkontroll. Knappmappning låter dig konfigurera din handkontroll för precision i spelupplevelserna. Co-pilot låter dig kombinera inmatningar från två handkontroller så att två personer kan spela som en.

Obs! Skärmuppläsaren är inte tillgängligt på alla platser.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hjälpmedelsinställningar på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?