Navigera på Xbox One med handkontrollens skärmläsargenvägar

Använd följande kommandon för att navigera med Skärmläsaren och handkontrollen:

Aktivera Skärmläsaren. Håll ned Xbox-knappen  tills den vibrerar och tryck sedan på menyknappen.

Växla mellan handkontroll- och skärmläsarläge. Dubbeltryck på Xbox-knappen.

Aktivera aktuellt objekt. Tryck på A-knappen.

Gå tillbaka. Tryck på B-knappen.

Upprepa den sista objektet eller stoppa berättarröst för det aktuella objektet. Tryck på X-knappen.

Gå till nästa eller föregående objekt eller text Tryck på styrknappen  uppåt eller nedåt.

Hoppa till nästa eller föregående objekt. Tryck på styrknappen  vänster eller höger.

Gå till nästa eller föregående landmärke. Tryck på X-knappen  + styrknappen  uppåt eller nedåt.

Gå till nästa eller föregående rubrik. Tryck på X-knappen  + styrknappen  vänster eller höger.

Gå till nästa eller föregående tecken. Tryck på vänster  eller höger kantknapp .

Gå till nästa eller föregående ord. Tryck på X-knappen  + vänster  eller höger kantknapp .

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Navigera på Xbox One med handkontrollens skärmläsargenvägar" som du läste om eller ett annat problem?