Aktivera högkontrast

Högkontrast hjälper dig att skilja mellan objekt och text på skärmen. Du kan bara aktivera detta via hjälpmedelsinställningarna på din Xbox One-konsol.

• Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Hjälpmedel > Högkontrast och aktivera Mörkt tema eller Ljust tema.
  • Om du vill använda röstkommandon säger du ”Hey Cortana, turn on high contrast” eller ”Xbox, turn on high contrast”.
  • Om du använder ett tangentbord trycker du på Shift + Alt + PrtScn för att aktivera eller inaktivera Högkontrast.

Obs! Det här är en konsolomfattande inställning. När inställningen är aktiverad ser alla kontoanvändare temat du har valt. Anpassade färger och bakgrunder visas inte i det här läget.