Lyssna i mono

Monoutgången kombinerar alla ljudkanalerna till en. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj System > Inställningar > Hjälpmedel > Ljud och välj sedan Monoljud.

Det åsidosätter de inställningar du har för ljuduppspelning. Den kombinerade monoutgången låter samma i alla högtalare.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Lyssna i mono" som du läste om eller ett annat problem?