Mus- och tangentbordsstöd på Xbox One

Använd kabelanslutna USB-möss och USB-tangentbord för navigering i vissa spel och appar och lär dig navigera på Xbox med ett tangentbord.

Obs! Xbox stöder användning av mus och tangentbord i vissa spel och appar, men det fungerar inte i alla spel och appar. Spelets eller appens utgivare måste aktivera funktionen för innehållet.

Stöd för mus

Kabelanslutna USB-möss fungerar bara i vissa spel och appar som har aktiverat musnavigering. Kontrollera om dina spel har stöd för möss.

Konfigurera musen under Inställningar > Kinect och enheter. Det finns alternativ för pekarens hastighet och växling av primär och sekundär musknapp.

Obs!

• Du kan inte använda musen på startsidan eller i Xbox-användargränssnittet när du navigerar på instrumentpanelen.
  • Du måste använda handkontrollen för att konfigurera musen. Inställningarna har inte stöd för musinteraktion.
  • En mus fungerar inte i Microsoft Edge, som redan har en markör på skärmen.

Stöd för tangentbord

Anslut ett USB-tangentbord till din Xbox för att navigera på konsolen och enkelt mata in text.

Funktion Handkontrollinmatning Tangent på tangentbordet
Flytta till nästa element Ej tillämpligt Tabb
Flytta till föregående element Ej tillämpligt Skift+Tabb
Öppna guiden Xbox-knappen Windows-knappen
Välj A Mellanslag, Retur
Tillbaka B Escape, Backsteg
Öppna sökfunktionen Y Y
Öppna menyn Menyknappen Windows-tangenten+M
Ändra vy Knappen Visa Windows-tangenten+V
Uppåt Vänster styrspak uppåt , styrknappen uppåt Uppåtpil
Nedåt Vänster styrspak nedåt, styrknappen nedåt Nedåtpil
Vänster Vänster styrspak åt vänster, styrknappen åt vänster Vänsterpil
Höger Vänster styrspak åt höger, styrknappen åt höger Högerpil

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Mus- och tangentbordsstöd på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?