Aktivera Skärmläsaren på Xbox One

Skärmläsaren läser upp text, knappar och andra objekt högt.

• Om du använder en handkontroll håller du ned Xbox-knappen  tills den vibrerar och sedan trycker du på Menyknappen . (Tryck på dem igen för att stänga av Skärmläsaren.)
  • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Hjälpmedel > Skärmläsaren för att slå på och stänga av den.
  • Om du använder ett tangentbord trycker du på Windows-tangenten + Ctrl + Retur. (Tryck på dem igen för att stänga av Skärmläsaren.)

Om du vill använda röstkommandon säger du ”Hey Cortana, turn on Narrator” eller ”Xbox, turn on Narrator.”

Obs!
Röstkommandon kanske inte är tillgängliga överallt.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Aktivera Skärmläsaren på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?