Använda inlärningsläge för inmatning på Xbox One

Inlärningsläget för inmatning hjälper dig att lära känna knapparna på din Xbox-handkontroll eller tangentbordet.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System > Inställningar.
  2. Välj Hjälpmedel > Skärmläsaren och välj sedan Skärmläsaren på.
  3. Välj Inlärningsläge för inmatning på. När din Xbox ställts in på inmatningsläge för inlärning läser Skärmläsaren upp det du tryckt ned på handkontrollen eller tangentbordet. Om du till exempel flyttar vänster styrspak säger Skärmläsaren ”Left stick”.

Tryck två gånger på A -knappen för att inaktivera inlärningsläget för inmatning.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda inlärningsläge för inmatning på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?