Använda Förstoringsglas på Xbox One

Förstoringsglaset zoomar in en del av skärmen så att du kan se texten och bilderna bättre på din Xbox One. Du kan använda Förstoringsglaset med din handkontroll eller med ett anslutet USB-tangentbord.

Aktivera Förstoringsglaset

• Om du använder en handkontroll håller du ned Xbox-knappen tills den vibrerar. Tryck sedan på knappen Visa .
  • Om du använder ett tangentbord trycker du på Windows-tangenten + plus (+).
  • Om du vill använda röstkommandon säger du ”Hey Cortana, turn on Magnifier” eller ”Xbox, turn on Magnifier”.

Använda Förstoringsglas

Med en handkontroll

• Använd höger styrspak för att panorera till det område på skärmen som du vill se.
  • Använd vänster styrspak för att interagera med objekt på skärmen.
  • Använd höger avtryckare för att zooma in.
  • Använd vänster avtryckare för att zooma ut.

Om du vill använda dina avtryckare och höger styrspak när du spelar ett spel håller du ned Xbox-knappen för att låsa förstoringen och alla kontroller på handkontrollen. Om du vill aktivera kontrollerna för förstoringsglaset igen håller du ned Xbox-knappen igen.

Obs! När du aktiverar Förstoringsglaset med en handkontroll kan du inte använda tangentbordet för att navigera eller välja objekt.

Med ett tangentbord

• Tryck på Ctrl + Alt + piltangenterna för att panorera till området av skärmen du vill se.
  • Tryck på Windows-tangenten + plustecknet (+) för att zooma in.
  • Tryck på Windows-tangenten + minustecknet (-) för att zooma ut.
  • Tryck på Ctrl + Alt + blanksteg för att visa Förstoringsglaset i helskärmsläge.
  • Tryck på tabbtangenten för att flytta mellan objekt på skärmen.
  • Tryck på mellanslag för att välja ett objekt.
  • Tryck på Windows-tangenten + Esc för att avsluta Förstoringsglaset.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Förstoringsglas på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?