Använda Förstoringsglas på Xbox One

Förstoringsglaset zoomar in en del av skärmen så att du kan se texten och bilderna bättre på din Xbox One. Du kan använda Förstoringsglas med din handkontroll eller med ett anslutet USB-tangentbord.

Aktivera Förstoringsglaset

• Om du använder en handkontroll håller du ned Xbox-knappen  tills den vibrerar och sedan trycker du på Visa-knappen .
  • Om du använder ett tangentbord trycker du på Windows-tangenten + plus (+).
  • Om du vill använda röstkommandon säger du ”Hey Cortana, turn on Magnifier” eller ”Xbox, turn on Magnifier”.

Använda Förstoringsglas

Med en handkontroll

• Använd höger styrspak för att panorera till det område på skärmen som du vill se.
  • Använd vänster styrspak för att interagera med saker på skärmen.
  • Använd höger avtryckare för att zooma in.
  • Använd vänster avtryckare för att zooma ut.

Om du vill använda dina avtryckare och höger styrspak när du spelar ett spel trycker du två gånger på Xbox-knappen  för att låsa förstoring och alla kontroller på handkontrollen. Om du vill återaktivera förstoringskontrollerna dubbeltrycker du på Xbox-knappen  igen.

Obs! När du aktiverar Förstoringsglas med en handkontroll kan du inte använda tangentbordet för att navigera eller välja saker.

Med ett tangentbord

• Tryck på Ctrl + Alt + piltangenterna om du vill panorera till det område på skärmen som du vill se.
  • Tryck på Windows-tangenten + plustecknet (+) för att zooma in.
  • Tryck på Windows-tangenten + minustecknet (-) för att zooma ut.
  • Tryck på Ctrl + Alt + blanksteg att visa Förstoringsglaset i helskärmsläge.
  • Tryck på tabbtangenten för att flytta mellan objekt på skärmen.
  • Tryck på mellanslag för att välja ett objekt.
  • Tryck på Windows-tangenten + Esc för att avsluta Förstoringsglaset.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Förstoringsglas på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?