Felet 0x80072EFE inträffar när du försöker uppdatera eller installera innehåll på din Xbox One-konsol

Följande felkod visas när du försöker installera eller uppdatera ett spel eller en app på din Xbox One-konsol:

Error 0x80072EFE

Detta innebär att nätverksanslutningen bröts när uppdateringen för den här titeln skulle laddas ned.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2019-08-25T11:04:11.3822560+00:00

Lösning 2: Starta om hemmanätverksenheten

Försök starta om modemet, routern eller din gateway. Detta kan ofta åtgärda problemet. Prova nästa lösning om det inte fungerar.

Lösning 3: Testa Xbox Live-anslutningen

Kontrollera din detaljerade nätverksstatistik för att se om paketförlusterna är mindre än 5 procent:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Nätverk > Nätverksinställningar.
  3. Välj Detaljerad nätverksstatistik.
  4. Visa information om paketförluster.

Om du ser paketförluster på mer än 5 % kör du Lösning för problem med Xbox One-anslutningen för fler spelare och väljer Du har stora paketförluster.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80072EFE inträffar när du försöker uppdatera eller installera innehåll på din Xbox One-konsol" som du läste om eller ett annat problem?