Felet 80040900 visas när du loggar in på din Xbox One

Följande felkod visas när du försöker logga in på din Xbox One:

0x80040900

Lösningar

Lösning 1: Försök igen

Vänta 60 sekunder och försök sedan igen.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om aviseringar visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-08-25T14:48:34.5710011+00:00

Lösning 3: Starta om din Xbox

1. Tryck på och håll ned av/på-knappen på din Xbox i 10 sekunder.
  2. Vänta tills din Xbox stängts av helt.
  3. Sätt sedan på den och försök logga in igen.

Lösning 4: Återställ din Xbox

Varning Detta återställer din Xbox till fabriksinställningarna och raderar alla profiler, sparade spel och inställningar. Alla sparade spel och andra data som inte synkroniserats med Xbox Live kommer att gå förlorade. Konsolen synkroniseras automatiskt med Xbox Live när den ansluts. Om du har varit offline ett tag är det dock bäst att försöka ansluta till Xbox Live innan du återställer.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > System > Konsolinformation.
  3. Välj Återställ konsol och följ anvisningarna på skärmen.
  4. Efter återställningen försöker du logga in igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80040900 visas när du loggar in på din Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?