Felet 0x8007000E visas när du laddar ned ett spel på Xbox One

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned ett spel på Xbox One-konsolen:

0x8007000E

Installationen har stoppats.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-21T22:18:49.7112464+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2019-07-21T22:18:49.7112464+00:00

Lösning 2: Avbryt installationen av spelet och installera sedan om

Avbryt spelinstallationen, starta om konsolen och installera sedan om spelet:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj och markera spelet som du försöker ladda ned.
  3. Tryck på menyknappen på handkontrollen och välj sedan Avbryt.
  4. Så här startar du om konsolen:
    1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen  mitt på handkontrollen för att öppna strömcentret.
    2. Välj Starta om konsol.
    3. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Du kan sedan återinstallera spelet genom att ladda ned det igen från Microsoft Store. Du laddar ned spelet igen genom att söka efter det i Microsoft Store, välja det och sedan välja Installera.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x8007000E visas när du laddar ned ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?