Felet 0x8007005 visas när du loggar in på ditt Microsoft-konto på Xbox One

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på ditt Microsoft-konto på din Xbox One-konsol:

Det har uppstått ett problem
Det går inte att logga in dig. Försök igen om ett par minuter eller kontrollera ditt konto genom att logga in på account.live.com. Inloggning 0x8007005

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. Efter omstarten försöker du logga in igen.
Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i cirka 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Lösning 2: Ta bort din profil och ladda ned den igen

Om du fortfarande inte kan logga in på ditt konto måste du ta bort det från konsolen och lägga till det igen.

Steg 1: Ta bort ditt konto från konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System.
  2. Välj Inställningar > Konto > Ta bort konton.
  3. Välj det konto du vill ta bort och bekräfta sedan borttagningen.
    Obs! Du kanske måste upprepa kontoborttagningsprocessen upp till fem gånger för att ta bort kontot från listan.

Steg 2: Starta om Xbox One-konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.

Steg 3: Lägg tillbaka ditt konto på konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Rulla uppåt och välj Logga in.
  3. Välj Lägga till och hantera.
  4. Välj Lägg till ny.
  5. Ange ditt Microsoft-kontos e-postadress och lösenord.
  6. Följ anvisningarna på de skärmar som följer för att slutföra personanpassningen av dina inställningar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x8007005 visas när du loggar in på ditt Microsoft-konto på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?