Felet 0x80070102 visas när du loggar in på Xbox One-konsolen.

Följande felkod visas när du försöker logga in på Xbox One-konsolen:

0x80070102

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-23T13:13:00.6142373+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

Försök åtgärda problemet genom att starta om konsolen:

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök logga in igen när konsolen har startat om.

Obs! Om konsolen verkar ha låst sig startar du om den manuellt genom att hålla ned Xbox-knappen på konsolen i tio sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80070102 visas när du loggar in på Xbox One-konsolen." som du läste om eller ett annat problem?