Felet 0x80073CF0 uppstår när du försöker köpa eller starta ett spel eller en app

Följande felkod visas när du försöker köpa något eller starta ett spel eller en app:

0x80073CF0

Det kan innebära att ett oväntat fel har uppstått på din Xbox One-konsol.

Lösningar

Lösning 1: Starta om konsolen

Starta om din konsol om du får det här felet när du använder Microsoft Store eller en annan del i Xbox One.

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen > Starta om.
  3. Försök igen efter omstarten.

Lösning 2: Avinstallera och installera sedan om spelet eller appen

Om du får det här felet när du startar ett spel eller en app provar du att avinstallera och installera om spelet eller appen. Försök sedan starta spelet eller appen igen.

1. Tryck på Xbox-knappen på din handkontroll för att öppna guiden. Välj sedan Mina spel & appar > Visa alla.
  2. Fokusera på spelet eller appen i fråga, tryck på menyknappen på din handkontroll och välj Avinstallera.
  3. Välj Klar att installeras i listan över spel eller appar.
  4. Välj det du precis avinstallerade och följ sedan anvisningarna på skärmen för att installera det igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80073CF0 uppstår när du försöker köpa eller starta ett spel eller en app" som du läste om eller ett annat problem?