Felet 0x803F900A inträffar när du försöker spela ett spel på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker spela ett spel på Xbox One:

0x803F900A

Det kan innebära att du måste logga in eller förnya din spelprenumeration.

Lösning

Om du vill spela ett prenumerationsspel gör du något av följande eller bådadera om det behövs:

• Logga in som prenumerationsinnehavare för det spel du försöker spela.
  • Om du redan är inloggad som prenumerationsinnehavare och spelet inte startar behöver du troligen förnya prenumerationen i Microsoft Store. Du kanske också hittar det under Inställningar > Prenumerationer.

Om du vill ha hjälp med inloggningen läser du Lösning för Xbox One-anslutning och nätverk.

Om du vill ha hjälp med prenumerationer läser du Hantera dina betalningsalternativ som inte rör Xbox-prenumerationen på Xbox One.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x803F900A inträffar när du försöker spela ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?