Felet 0x803f800b visas när du försöker starta ett spel

Följande felkod visas när du försöker starta ett spel:

0x803f800b

Detta innebär att din prenumeration har gått ut.

Lösningar

Lösning 1: Granska din betalningsinformation

Om din betalningsinformation är felaktig måste du uppdatera den om du vill fortsätta använda din prenumeration på Xbox.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  3. Välj en av dina prenumerationer (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, osv.).
  4. Under Betalning och fakturering väljer du Ändra ditt betalningssätt.
  5. Om betalningsinstrumentet är felaktigt eller inte aktuellt väljer du Lägg till ett nytt sätt att betala.

Lösning 2: Betala alla utestående skulder

Om du har en utestående skuld stängs din prenumeration av och du måste betala hela skulden för att kunna fortsätta använda den.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > Konto > Prenumerationer.
  3. Leta rätt på den avstängda prenumerationen och välj den.
  4. Under Betalning och fakturering väljer du Betala nu.
  5. Välj hur du vill betala och följ instruktionerna.

Försök starta spelet igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x803f800b visas när du försöker starta ett spel" som du läste om eller ett annat problem?