Felet 0x80BD000B visas när du försöker göra en konsol till din hemma-Xbox

Följande felkod visas när du försöker göra en Xbox One-konsol till din hemma-Xbox:

0x80BD000B

Detta kan innebära att du har ändrat din hemma-Xbox mer än det tillåtna antalet gånger per år.

Lösning

Mer information om hemma-Xbox och hur du åtgärdar problemet finns i Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80BD000B visas när du försöker göra en konsol till din hemma-Xbox" som du läste om eller ett annat problem?