Felet 0x80BD003F inträffar när du försöker använda ett tema på Xbox One

Följande felkod visas när du försöker schemalägga ett tema på din Xbox One-konsol.

0x80BD003F

Detta innebär att högkontrast är på. Högkontrast gör det lättare att se saker på skärmen, men det gör också att du inte kan schemalägga dina teman.

Lösning

Om du vill använda schemalagda teman gör du så här.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > Hjälpmedel > Högkontrast > och välj Av i listrutan.

Du kan aktivera högkontrast igen senare genom att följa samma steg.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x80BD003F inträffar när du försöker använda ett tema på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?