Felet 0x82D40004 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker starta ett spel eller en app:

0x82D40004

Äger du spelet eller appen?

Om du har en spelskiva ska du sätta i den nu. Se annars till att vara inloggad på Xbox Live. Om du inte har rätt att spela spelet måste du köpa det i Microsoft Store.

Det här kan betyda att vi inte har kunnat kontrollera användningsrättigheterna.

Lösning

Sätt in spelskivan. Även om spelet redan är installerat på denna Xbox måste vi ha den fysiska skivan för att kontrollera licensen innan vi kan starta det.

Om skivan redan sitter i kontrollerar du att den inte är smutsig eller repad. Om det behövs rengör du skivan med en mjuk, ren och lätt fuktad trasa. Håll skivan i kanterna utan att röra vid över- eller undersidan.

Sätt sedan in den igen och försök starta på nytt.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x82D40004 visas när du startar ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?