Felet 0x82D40007 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker starta ett spel eller en app:

0x82D40007

Logga in med det konto som användes för att köpa spelet eller appen. Om du har en utvärderingsversion som har gått ut köper du spelet eller appen i Microsoft Store. Välj Hjälp om du vill ha mer detaljerade instruktioner.

Det innebär att vi inte kan kontrollera användningsrättigheterna eftersom prenumerationen delades via en hemma-Xbox.

Lösningar

Lösning 1: Be ägaren logga in

Den som äger prenumerationen måste logga in för att du ska kunna spela det här spelet.

Om någon annan har köpt spelet ber du den personen logga in så att du kan spela spelet eller så ber du personen ange konsolen som sin hemma-Xbox. Andra användare kan spela spel ägarens spel på ägarens hemma-Xbox.

Så här anges ägarens hemma-Xbox:

Be dem logga in, tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå sedan till System > Inställningar > Anpassning > Min hemma-Xbox.

Lösning 2: Kontrollera prenumerationens status

Kontrollera att spelägarens prenumeration fortfarande är giltig. Om den har gått ut eller låsts på grund av en utestående skuld kan spelet eller appen inte nås. Kontrollera det så här:

1. Be ägaren logga in på sitt Microsoft-konto.
  2. På sidan Tjänster och prenumerationer kontrollerar du att prenumerationen fortfarande är giltig.

Om prenumerationen har upphört att gälla väljer du Förnya. Om det är en provprenumeration som har upphört att gälla kan du köpa en ny från Microsoft Store.

Om prenumerationen har en utestående skuld väljer du Betala nu.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x82D40007 visas när du startar ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?