Felet 0x82D40007 visas när du startar ett spel på Xbox One

Följande felkod och meddelande visas när du försöker starta ett spel eller en app:

0x82D40007

Äger du spelet eller appen?

Om du har en spelskiva ska du sätta i den nu. Se annars till att vara inloggad på Xbox Live. Om du inte har rätt att spela spelet måste du köpa det i Microsoft Store.

Det här kan betyda att vi inte har kunnat kontrollera användningsrättigheterna.

Lösning

Ägaren måste logga in för att du ska kunna spela det här spelet.

Om du har köpt det här spelet med en annan profil loggar du in med den profilen.

Om någon annan har köpt spelet ber du den personen logga in så att du kan spela spelet eller så ber du personen ange konsolen som sin hemma-Xbox. Andra användare kan spela spel ägarens spel på ägarens hemma-Xbox.

Så här anges ägarens hemma-Xbox:

Låt personen logga in, tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och gå sedan till System > Inställningar > Anpassning > Min hemma-Xbox.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x82D40007 visas när du startar ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?