Felet 0x87DD0004 visas när du laddar ned innehåll på Xbox One eller dator

Följande felkod visas när du försöker ladda ned innehåll på Xbox One-konsolen eller dator.

0x87DD0004

Detta kan innebära att innehållet inte går att ladda ned från Microsoft Store, eller så är det problem med Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-09-19T17:20:22.4012929+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2019-09-19T17:20:22.4012929+00:00
Sociala medier och spelande: körs
2019-09-19T17:20:22.4012929+00:00

Lösning 2: Prova att ladda ned innehållet igen

På Xbox One:

1. Gå till Mina spel och appar.
  2. Välj och markera sedan spelet eller appen som du försöker ladda ned.
  3. Om statusen är Köad eller Pausad markerar du spelet eller appen och trycker på Menyknappen . Sedan väljer du Återuppta installation.

På datorn:

1. Öppna Microsoft Store-appen.
  2. Markera ellipsen … i det övre högra hörnet.
  3. Välj Mitt bibliotek.
  4. Om det i appen står Installera bredvid det väljer du den knappen. Om det står Pausad väljer du ikonen Återuppta bredvid fältet med nedladdningsstatus

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87DD0004 visas när du laddar ned innehåll på Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?