Fel 0x87DD0005 inträffar på Xbox One eller dator

Detta kan innebära att det är något fel med Xbox Live, eller att konsolen eller datorn har råkat ut för ett oväntat fel.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-21T14:41:36.9011410+00:00
Sociala medier och spelande: körs
2019-07-21T14:41:36.9011410+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2019-07-21T14:41:36.9011410+00:00
TV, musik och video: körs
2019-07-21T14:41:36.9011410+00:00

Lösning 2: Försök igen

Vad du än gjorde, prova det igen. Ibland kan normala åtgärder störas av något.

Lösning 3: Starta om din Xbox eller dator

På Xbox One:

1. På konsolen trycker du på och håller ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsol.
  3. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

På datorn:

1. Tryck på Windows-knappen.
  2. Välj Ström-knappen > Starta om.

Obs! Om datorn verkar ha låst sig håller du ned Ström-knappen på enheten i 10 sekunder tills datorn stängs av. När den har stängts av trycker du på Ström-knappen för att starta om.

Lösning 4: Avinstallera och installera sedan om spelet eller appen

På Xbox One:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Markera spelet eller appen och tryck sedan på menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Hantera spel och tillägg.
  4. Välj Avinstallera alla.
  5. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  6. Välj Starta om konsolen.
  7. Välj Starta om.
  8. Efter omstart laddar du ned spelet eller appen och försöker starta det/den.

På datorn:

1. Tryck på Windows-knappen och högerklicka på spelet eller appen.
  2. Välj Avinstallera och sedan Avinstallera igen för att bekräfta
  3. Tryck på Windows-knappen .
  4. Välj Ström-knappen > Starta om.
  5. När datorn har startats om öppnar du Microsoft Store-appen.
  6. Välj ellipsen … i det övre högra hörnet.
  7. Välj Mitt bibliotek.
  8. Om det står Installera bredvid spelet eller appen väljer du den knappen.

Lösning 5: Återställ enheten (som en sista utväg)

På Xbox One:

Som en sista utväg kan du prova att återställa din Xbox. Det här alternativet installerar om operativsystemet på konsolen. Det kan ta en stund beroende på ditt nätverk.

Obs!Det här alternativet ska bara användas som en sista utväg.

Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Gå sedan till Inställningar > System > Konsolinformation > Återställ konsol.

På dator

Som en sista utväg kan du prova att återställa din dator. Det här alternativet installerar om operativsystemet på datorn. Det kan ta en stund beroende på ditt nätverk.

Obs! Det här alternativet ska bara användas som en sista utväg.

1. Tryck på Windows-knappen för att gå till Start-menyn.
  2. Välj Inställningar > Uppdateringar och säkerhet > Återställning.
  3. Under Återställ den här datorn väljer du Kom igång > Behåll mina filer.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fel 0x87DD0005 inträffar på Xbox One eller dator" som du läste om eller ett annat problem?