Felkod 0x87E1000C visas när du försöker öppna ett spel eller en app på Xbox One

Om spelet eller appen fortfarande installeras väntar du tills installationen är slutförd eller objektet kan startas. Försök sedan starta det igen.

Om det fortfarande är problem att öppna avinstallerar du spelet eller appen och försöker installera igen:

1. Med objektet i fokus trycker du på Menyknappen  på handkontrollen och väljer Avinstallera.
  2. Gå till Mina spel och appar > Spel, gå sedan till fliken Klar att installeras, markera objektet och följ instruktionerna på skärmen för att installera det igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felkod 0x87E1000C visas när du försöker öppna ett spel eller en app på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?