Felet 0x87E105DC uppstår när du försöker spela ett spel eller använda en app

Följande felkod visas när du försöker spela ett spel eller använda en app på din Xbox One-konsol.

0x87E105DC

Detta kan innebära att den tjänst som erbjuder spelet eller appen kanske inte tillgänglig eller så kan det vara ett avbrott i Xbox Live-tjänsten.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2018-12-15T14:00:02.5252821+00:00

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Nätverk > Nätverksinställningar.
  3. På höger sida av skärmen Nätverksinställningar väljer du Testa nätverksanslutning.
    Om du har problem med anslutningen läser du Lösning på Xbox One-nätverksanslutningsfel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87E105DC uppstår när du försöker spela ett spel eller använda en app" som du läste om eller ett annat problem?