Felet 0x87E107DF visas när du försöker starta ett spel på Xbox One

När du försöker starta ett spel på din Xbox One-konsol visas följande felkod:

0x87E107DF

Detta kan innebära att det finns ett tillfälligt fel med licensvalideringen när Xbox Live-tjänsten försöker starta spelet.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång. Försök sedan igen.

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-09-18T07:08:56.4291674+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Energi och uppstart > Stäng av eller starta om.
  3. Välj Starta om nu.
  4. Välj Ja för att bekräfta.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87E107DF visas när du försöker starta ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?