Felet 0x87DD0003 visas när du loggar in på Xbox One eller Xbox-appen på en dator

Följande felkod visas när du försöker ansluta till Xbox Live eller logga in på Xbox One eller Xbox-appen på datorn:

0x87DD0003

Detta kan innebära att det är avbrott i Xbox Live-tjänsten eller att din anslutning inte fungerar.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-09-18T04:57:42.2793907+00:00

Lösning 2: Felsök din anslutning till Xbox Live

Om det inte finns några relevanta meddelanden på tjänstens statussida och du använder en Xbox One-konsol kan du prova att använda lösningen för streamingkvalitet i Xbox One för att felsöka timeoutproblem och problem med långsamma anslutningar. För dator läser du Förbättra prestandan för spelstreaming i Xbox-appen för Windows 10.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x87DD0003 visas när du loggar in på Xbox One eller Xbox-appen på en dator" som du läste om eller ett annat problem?